Indisk lam med cashewnødder
Hovedingrediens : Lammekød - Lammesmåkød Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
|
|
Lav først masala'en:
cashewnødder, chili, ingefær og de pillede hvidløg blendes sammen med ¼ l koldt vand. Knus kanelen og kom den sammen med de andre krydderier i blenderen og purer det hele. Kom saftantråde i en lille skål og hæld kogende vand over. Lad det trække i 10 minutter. Varm olien op og svits det hakkede løg gyldent, tilsæt masala'en, salt og yoghurt og lad det varme godt igennem. Skær lammekødet i tern og vend det i sovsen. Tilsæt safranen med vandet. Læg låg på og lad retten simre i 20-30 minutter, til kødet er mørt. Vend kødet af og til. Til sidst tilsættes citronsaft og hakket persille og retten serveres rygende varm med Ris kogt med nellike, kardemomme og muskatblomme, tilsæt ærter til sidst er passende tilbehør. Hvis man synes at retten er for stærk, kan man byde Raita (yoghurt med små stykker agurk og tomat) til. |
|
Opskriften er vist 30099 gange,
og udskrevet 967 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (13 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne