Tomatsnegle

Tomatsnegle, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Drivhus Grønsager - Tomat - Tomater

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :     

Ingredienser:
1 posemelblanding (uden kerner)
 tomatketchup
 chili (så meget man nu lyster)
 krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt
 olivenolie
 salt
 peber
 
Opskrift:
Bland dejen som foreskrevet på posen.

Del dej i 2 kugler og lad den hæve i 30 min.

Slå dejen ned og rul begge kuglerne ud til ca. 25*25 cm.

Bland flg. til en "grød": tomatketchup Chili (så meget man nu lyster) Krydderier efter egen smag - men oregano eller tímian smager dejligt) Olivenolie Smør det i tyndt lag over dejen, som rulles sammen til en pølse. Skær med det samme i ca. 2 cm. skriver, der lægges på bagepapr. Smør evt. mere tomatblanding på, hvis du er vild med lidt fugtige snegle.

Bages med det samme i oven ca. 15 min. ved 220 grader. Sneglene må ikke blive brune. Gentag med 2. portion af dejen !!!

Spises både kolde og lune til fx grill mad, supper, eller andet hvor man ellers spiser flutes til.





karakterer:
Opskriften er vist 11669 gange,
og udskrevet 186 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
Kunne være rart hvis der stod hvor meget ca man skal bruge af hver?? Skal man bare gætte sig til det