Stort italiensk landbrød
Hovedingrediens : Mel - Diverse mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt, sukker, olie og det meste af melet. Ælt dejen godt med så meget mel, den kan tage. Dejen må ikke blive for fast, og den æltes færdig på bordet, så den bliver blank og smidig. Gnid bageskålen med lidt olie, vend dejen rundt i skålen og læg et fugtigt klæde over. Lad den hæve et lunt sted ca. tre timer. Tag dejen ud på et meldrysset bord. Klap dejen flad med hænderne og fold den sammen igen, uden at trække for meget i den. Gentag det et par gange, sidste gang foldes enderne ind under dejen, og den lægges over på bagepladen. Lad den efterhæve under et fugtigt klæde til dobbelt størrelse. Drys brødet med mel og bag det 12 minutter ved 225 grader på nederste ovnrille. Dæmp varmen til 190 grader og bag det færdigt på 20-25 minutter.
|
|
Opskriften er vist 19382 gange,
og udskrevet 575 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.7 (12 stemmer) |
|
Kommentarer marianne - 2005-01-01 01:01:01 prøv at komme 3 sammenpisket æg i dejen og lidt mindre vand end der står. der kan ogaså tilføjes en blendet rød peber, det giver en flot farve og en god smag. rigtigt lækkert brød, godt at fryse og genvarme i meget varm ovn i ca 10 min, så bliver det rigtigt lækkert sprødt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne