Italiensk Olivenbrød
Hovedingrediens : Bær - Oliven Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Gæren opløses i vandet. Olie, løg, oliven og peberfrugt tilsættes. Til sidst tilsættes mel.
Formes til en tyk pølse, der lægges på en plade. Hæver 30 min. Pensles. Bager på nederste rille ved 200 grader i ca. 30 min. |
|
Opskriften er vist 23750 gange,
og udskrevet 596 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne