Italiensk madbrød
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Gæren røres ud i lunkent vand. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem, til den er smidig. Stilles til hævning dækket med et klæde i et køligt rum ca. 3 timer.
Dejen slås ned. Dejen formes til et aflangt brød med lidt spidse ender. Efterhæves ca. 30 min. Pensles med vand, drysses med mel og ridses på langs med en skarp kniv. BAGETID: Ca. 30 min. ved 225 grader på midterste ribbe. |
|
Opskriften er vist 44679 gange,
og udskrevet 1166 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (14 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-05-28 13:26:06 Kan Bages på 180 grader varmluft i 35 min - laver altid 2 brød: dobbolt portion og fryser så det ene ned. Kan hæve natten over - så er der super morgenbrød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne