Italiensk brød
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
|
|
Gæren opløses i vandet, tilsat saltet. Melet røres i og skålen sættes tildækket i køleskab natten over.
Næste dag "hældes" dejen ned i et fad ( ikke for stort ) med bagepapir. Smøres med olivenolie, og drysses med diverse krydderier eller groft salt. Bages i ovnen ved højeste varme, i 10 minutter på midterste hylde. Der skrues ned til 200 grader i 20 min. Sættes til afdampning på en rist. Genialt mad brød til alle former for kød og salat. |
|
Opskriften er vist 34067 gange,
og udskrevet 1014 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (73 stemmer) |
|
Kommentarer Jonas - 2013-03-18 16:56:59 Kan varmt anbefales, super lækkert og utrolig let at lave, og man skal ikke have fingrene i dejen :-) cecilie - 2005-01-01 01:01:01 meget, meget nemt at lave. Smager virkelig godt, men sku måske have haft 5 min længere. Brugte ca 2 tsk salt, hvilket var helt perfekt. mig - 2005-01-01 01:01:01 hvor store er de Lajla - 2005-01-01 01:01:01 Nemt og smager så godt! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne