Focaccia (toscansk fladbrød)
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : Italien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Hæld det lunkne vand i en skål, opløs gæren og saltet, rør gradvist mel i, indtil konsistensen svarer til en tyk vælling. Lad det stå 1/2 time.
Rør og ælt efterhånden mere mel i, indtil dejen samler sig og lige akkurat slipper hænderne. Rul den ud i ca 1 cm tykkelse, pensl med olivenolie og drys med rosmarin og salt. Sæt til hævning 1/2 time. Bag ved fuld varme al. ovn til det er smukt lysebrunt på overfladen. Velegnet til antipasta eller en hurtig frokost. |
|
Opskriften er vist 137950 gange,
og udskrevet 3250 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (61 stemmer) |
|
Kommentarer MJ - 2017-03-20 23:31:21 Det smager skisme godt, det bliver bestemt lavet igen, måske med andet drys på. anonym - 2014-08-29 16:27:29 smager også rigtig godt med sorte stenfri oliven ovenpå anonym - 2014-02-26 13:43:45 Er det 275 g varmluft?? fregnen1 - 2012-04-25 16:25:12 Tilsæt evt. soltørret tomater..... det bliver super lækkert! Sindberg - 2011-08-16 15:57:52 Et super godt brød - nemt og billig anonym - 2011-06-21 19:04:49 fantastisk det smager så perfekt annski - 2009-10-19 21:19:06 De blev super lækre:) annski - 2009-10-19 21:17:40 Jeg brugte ca 100 gr mere mel end i opskriften. Dryssede med tørret rosmarin, nigella frø eller paprika. Bagte dem ved 275 gr. i 8-10 min. De blev super lækre:) caroline - 2008-04-12 14:43:26 er det lige meget om rosmarinen er frisk eller tørret? anonym - 2005-01-01 01:01:01 Focaccia brød er bare godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne