Filoni
Hovedingrediens : Mel - Blandet mel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rør vand og gær sammen. Tilsæt salt og olie og de to slags mel og ælt dejen sej og blank på køkkenbordet. Jo mere dejen æltes, jo bedre bliver brødet. Kom dejen tilbage i skålen og lad den hæve tildækket et lunt sted ca. en time.
Ælt dejen let igennem og form den til et aflangt ret tyndt brød. Sno brødet, spids det til i enderne og lad det efterhæve 20 minutter på pladen. Rids brødet ganske let med en skarp kniv og spray det med vand, lige inden det sættes i ovnen - og når halvdelen af bagetiden er gået. Bag brødet 20-25 minutter ved 225 grader på nederste ovnrille. |
|
Opskriften er vist 23170 gange,
og udskrevet 431 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (32 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne