Ciabatta
Hovedingrediens : Mel - Pizzamel Oprindelsesland : Italien Indsendt : |
|
|
Rør fordejen sammen og lad den stå tildækket på køkkenbordet til næste dag.
Rør håndvarmt vand, salt og olivenolie i fordejen. Tilsæt mel og ælt dejen på maskine eller med melede hænder ved at løfte op i dejen fra skålens bund. Dejen bliver mere smidig, efterhånden som den æltes. Lad dejen hæve tildækket ca. to timer. Tag den ud på et meldrysset bord og form den til et tøffelformet brød på ca. 30x15 cm, brug evt. en dejskraber til at skubbe kanterne ind med. Efterhæv brødet tildækket 45 minutter. Sigt mel over brødet og bag det 20-25 minutter ved 225 grader på nederste ovnrille. |
|
Opskriften er vist 30284 gange,
og udskrevet 528 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (10 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne