Terrine af strudselever
Hovedingrediens : Struds - Strudselever Indsendt : Red : |
|
|
Leveren renses grundig for hinder og evt. blodrester. Hak leveren i en kødhakker eller hvis man ønsker en grovere fars med en god hakkekniv på et stort.
Læg den hakkede lever i en skål, hæld portvin og cognac over og krydder med salt og peberblandingen. Den skal trække i mindst 2 timer i køleskabet. Smelt smør eller fedt og bland det i leverfarsen. Hæld farsen i en form af stentøj eller porcelæn med låg. Stil den lukkede form i en større beholder med kogende vand, som næsten når op til kanten af formen. Pocher ved 140-150° C i vandbadet i ovnen i 40-45 minutter. Lad terrinen afkøle i vandbadet og stil den bagefter i køleskabet til dagen efter. Serveres med Portvinssky eller en salat med dressing af Aceto Balsamico og ristede pinjekerner samt ristet brød. |
|
Opskriften er vist 7411 gange,
og udskrevet 150 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne