Barbecue Hot-Sauce
Hovedingrediens : Diverse flydende produkter - Olie Indsendt : Red : |
|
|
Hvis der laves en portion i de mængder der nævnes ovenfor, kan man med fordel lave det i en lille skål, ellers anbefales det at bruge f.eks. en lille hurtighakker. Obs: Ovennævnte mængder er kun ca. angivelser. Saucen skal smages til for at få de rette forhold. Vær opmærksom på, at smagen forstærkes hvis saucen får lov til at hvile ca. 1 time inden den bruges. Tomatketchup, Olivenolie og eddike røres sammen til en ensartet masse. Hvidløget presses i og Brun Farin tilsættes. Det hele røres sammen. Krydderierne tilsættes i de mængder man er vant til selv at bruge. Personligt bruger jeg ca 1 tsk chili og 1 tsk paprika, samt en knsp ingefær og koriander. Dette er helt op til ens individuelle smagsløg Husk, saucen er et krydderi til kødet, og må gerne være stærk.
Tips: Saucen kan varieres i styrke og krydring alt efter hvordan man kan lide den. |
|
Opskriften er vist 28121 gange,
og udskrevet 858 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (99 stemmer) |
|
Kommentarer Deanie - 2005-01-01 01:01:01 Det er en meget lækker grillsovs. Jeg lavede den uden krydderier 1. gang. Jeg blev meget glædelig overrasket. Jeg plejer ellers at sværge til min mors grillsovs. Nu har den fået en konkurrent. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne