Sorbet af årstidens bær
Hovedingrediens : Frugt - Diverse frugt Indsendt : Red : |
|
|
Sukker og vand koges op og stilles til afkøling.
De rensede bær blendes med lagen, og det hele smages til med citronsaft og finthakket mynte. Hæld sorbeten i en ismaskine eller en rustfri stålbeholder og stil den i fryseren. Hvis du fryser den i en almindelig skål, skal der røres godt rundt ca. hver halve time.
Gem overskydende bær og dyp dem i smeltet chokolade. Arranger sorbeten med chokoladebærrene og server med iskold champagne eller en god dessertvin.
|
|
Opskriften er vist 23060 gange,
og udskrevet 485 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.9 (4 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne