Hakkebøf med KalkunBacon-svøb og squashsauté
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør hakket kød, hvidløg, soltørrede tomater og peberkorn sammen. Form kødet til 4 høje hakkebøffer og sno en skive KalkunBacon rundt om. Hold den på plads med en tandstik eller en kødnål. Steg bøfferne 6-7 minutter på hver side ved jævn varme i lidt olivenolie. Krydr med salt og peber.
Skær squash i tynde skiver, snit porrerne i skrå skiver og skær resten af KalkunBaconen i strimler. Sautér squash, porrer, KalkunBacon og soltørrede tomater i lidt olie ca. 3 minutter. Smag til med salt og peber, og drys med hakket persille. Servér bøffen sammen med de sauterede grøntsager og kartofler. |
|
Opskriften er vist 12110 gange,
og udskrevet 360 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne