Strudseleverpaté

Strudseleverpaté , Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

PålægRet : Pålæg - Pate

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.strudselever
3 skiverdaggammelt hvidt brød uden skorpe
2 dl.fløde
1 løg
2 fedhvidløg
20 g.smør
1 lillebundt bredbladet persille
1 kvisttimian
2 æg
8-10 skiverfersk spæk
 salt
 peber
Opskrift:
Kom brødet i en skål og udblød det i fløden. Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Svits dem klare i smørret. Hak persille og timian og kom det sammen med løgblandingen over brødet. Tilsæt æg, 2 tsk salt og godt med finmalet peber og rør massen ensartet. Befri leveren for hinder og sener og hak den med en god hakkekniv på et stort spækbræt i små stykker. Ønsker man patéen mere fin kan leveren hakkes i en kødhakker. Bland nu den hakkede lever med brødblandingen. En patéform fores med tynde skiver fersk spæk og farsen hældes i formen. Dæk med nogle skiver fersk spæk og læg låg på formen. Bages i vandbad ved 160° C i 1 time.

Server med godt brød, syltede cornichon'er, saltagurker eller champignon à la greque.





karakterer:
Opskriften er vist 9974 gange,
og udskrevet 189 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu