Strudseleverpaté
Hovedingrediens : Struds - Strudselever Indsendt : Red : |
|
|
Kom brødet i en skål og udblød det i fløden.
Pil løg og hvidløg og hak dem fint. Svits dem klare i smørret. Hak persille og timian og kom det sammen med løgblandingen over brødet. Tilsæt æg, 2 tsk salt og godt med finmalet peber og rør massen ensartet.
Befri leveren for hinder og sener og hak den med en god hakkekniv på et stort spækbræt i små stykker. Ønsker man patéen mere fin kan leveren hakkes i en kødhakker.
Bland nu den hakkede lever med brødblandingen. En patéform fores med tynde skiver fersk spæk og farsen hældes i formen. Dæk med nogle skiver fersk spæk og læg låg på formen.
Bages i vandbad ved 160° C i 1 time.
Server med godt brød, syltede cornichon'er, saltagurker eller champignon à la greque. |
|
Opskriften er vist 10048 gange,
og udskrevet 189 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne