En moussaka-variation
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tag auberginen, og skær over på langs, kog dem hurtigt 1 minut i kogende vand med lidt salt i.
Hak hvidløg, og persille, og bland det i hakkekødet. Rør det sammen med æggeblommer, tilsæt små stykker fetaost. Farsen fordeles ovenpå skinkeskiverne, og de rulles sammen og lukkes med en tandstik. Læg dem ovenpå auberginerne i et ovnfast fad. Saucen! Varm lidt olivenolie op, kom hakkede løg i, og en lille smule vand. Når løgene er brune, kommes 1 dåse hakkede tomater i. Krydr med basilikum, salt, og peber. Kog det ved svag varme i 15 minutter. Saucen hældes over rullerne i fadet, og steges i ovnen, i ca. 15 minutter ved 190 grader C. alm. ovn. |
|
Opskriften er vist 93825 gange,
og udskrevet 829 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.7 (21 stemmer) |
|
Kommentarer sfffffds - 2010-04-11 17:37:51 sku det ligne moussaka Lol!! johan - 2010-03-12 18:22:00 super opskrift prøv at lav den med parmaskinke istedet |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne