Risotto bolognese
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Indsendt : Red : |
|
|
Hæld olie i en gryde. Løgene hakkes og steges i gryden. (hæld en smule vand i for at undgå at løgene "brænder").
Kom det hakkede kød i, det svitses videre sammen med løgene. Når kødet er helt færdigkogt. Så tilsættes en dåse flåede tomater (skal blendes først). Det hele koges sammen. Så tilsættes ris, salt, og peber efter smag. Koges videre ved svag varme ca. 15-20 minutter. Kan også anvendes som forret! Tips: Hvis der er lidt ris til overs, sættes de i køleskabet, og kan bruges dagen efter til at lave Suppli Romani. Det er risboller paneret med rasp, og de laves ved at blande ris med ca. 1 æggeblomme pr. 150 g ris, lidt parmesanost, og så rulles de til kugler og paneres i rasp. Prøv evt. med et lille stykke mozzarella i midten af kuglerne. Kuglerne steges i olie, til de er gyldenbrune. I Italien og Spanien, bruger man ris enten til forret el. hovedret. I Italien kaldes det Risotto, og i Spanien Riso a la banda, el. paella. |
|
Opskriften er vist 38881 gange,
og udskrevet 823 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.8 (9 stemmer) |
|
Kommentarer laura sørensen - 2014-09-23 17:06:00 Tilsæt evt. lidt bacon det giver en rigtig god smag Gitte - 2008-05-09 11:30:33 Jeg har prøvet din opskrift med risboller og må sige at den var rigtig god, børnene var helt vilde med den. Tak for en god opskrift. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne