Kyllingesuppe (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Del kyllingen i 2 og læg den i en stor gryde.
Dæk med vandet.
Bring det i kog uden låg. Skum suppen lige før den koger.
Bind en suppevisk af 4-5 grønne porreblade, som lægges om et par blade fra selleri, persillerod eller persille. Kog visken i suppen sammen med hele gulerødder, selleri og persillerod. Suppevisken tages op efter en 20 minutter og kasseres. Grønsagerne koges til de er møre, og fiskes op, køler lidt af og skæres i små terninger. Når kyllingen er mør fiskes denne også op af suppen, kødet pilles af benene og kødet skæres i mindre terninger. Si suppen igennem et klæde. Hæld den tilbage i gryden og kog porreringene i den i ca. 5 minutter. Tilsæt derefter de småt udskårne, kogte grønsager og kyllingen. Varm forsigtigt suppen, og smag den til med salt. |
|
Opskriften er vist 164063 gange,
og udskrevet 2400 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (39 stemmer) |
|
Kommentarer René - 2016-10-03 14:28:36 Undgå gerne forhistoriske udtryk, hvad dælen er en "suppevisk". Fisk? Victoria - 2015-06-25 21:55:28 Kan man bruge noget andet end en hel kylling? Altså kyllingebryst eller sådan noget... carsten - 2013-08-21 13:32:48 Den lyder virkelig til at være lækker. den må jeg prøve ibbi - 2011-02-20 11:41:17 rimelig kedelig anonym - 2010-10-25 11:35:53 vi plejer også at putte kartofler og ris så bliver det sådan rigtig mættende lækkert og enkelt mad UHmmmm Josephine - 2010-09-16 10:15:11 Rigtig dejlig suppe men måske lidt mange grøntsager. 9 ud af 10 point fra mig :D josephine Kruse - 2009-08-06 19:21:59 Det er en super lækker suppe, jeg og min kæreste er hel vild med den :) Bo Selmer Hansen - 2008-12-06 23:01:45 Nemt at lave, men det tager en del tid. Smagen varierer en del fra gang til gang, men ellers en ganske udemærket suppe på en kold vinterdag eller til når man er syg og gerne vil have noget varmt til halsen. Trine - 2008-09-20 17:39:30 den er god til en kold vinter dag Anders - 2008-03-01 10:52:37 Rigtig godt. Vær dog varsom med gulerødderne, da der sødme hurtigt kan smage igennem. Måske 2 i stedet som anført 4 stk. anonym - 2007-08-04 17:58:18 Hvis man snitter lidt forårsløg ud i tynde ringe og drysser ud over den portionsanretningen giver det et lille pift i smagen og ser også godt ud ;) maria s adolphsen - 2005-01-01 01:01:01 det smager rigtig godt Lise Vestergaard - 2005-01-01 01:01:01 Det er en god opskrift, der er ligetil at lave |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne