Rosenkålssuppe (Fedtfattig)
Hovedingrediens : Kål - Rosenkål Fedtfattig opskrift Indsendt : Red : |
|
|
Skær kartofler, pastinak og rosenkål i grove tern. Kog ca. 10 min i vandet.
Afkøl med fortyndet grøntsagsjuice. Blend den i 10-15 sek. Skær porren i ringe, tilsæt dem til suppen og kog yderlige 5 min. Smag til med salt og peber. |
|
Opskriften er vist 43658 gange,
og udskrevet 1013 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne