Strudselevermouse

Strudselevermouse, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.strudselever
2 chalotteløg
80 g.smør
1.25 dl.piskefløde
0.5 dl.portvin
1 kvistfrisk merian
 salt
 peber
 
Opskrift:
Leveren befries for sener og skæres i stykker. Pil og hak løgene og steg dem klare i lidt smør. Læg leverstykkerne på panden og steg dem et par minutter på hver side. De skal være rosa men ikke rå indeni. Kom portvin på panden og giv den et opkog. Kom det hele, sammen med fløde, salt, peber og det resterende bløde smør, i en blender og blend det til en ensartet masse. En blenderstav kan også bruges og man bestemmer selv hvor fin man ønsker konsistensen af moussen. Hæld moussen i en skål og sæt den i køleskabet et par timer. Form "æg" med en ske dyppet i varm vand og anret på en tallerken.

Der skal godt brød til. Moussen kan også serveres på en salat af forskellige, strimlede, friske salater ned grofthakkede valnøddekerner vendt i en dressing af Aceto Balsamico og en god olivenolie.





karakterer:
Opskriften er vist 5879 gange,
og udskrevet 166 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (2 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu