Kyllingespyd tikka masala
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Indien Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær filéterne i store tern på ca. 4 cm.
Pasta: Findel løg, tomatpuré, spidskommen, ingefær, limesaft, hvidløg, chili, salt og peber til en blød pasta. Bland kyllingestykkerne i krydderpastaen og lad det trække i et par timer i køleskab. Lav tikki-masalaen nu. Sæt kyllingestykkerne på et spid og grill dem i ovnen under grillen eller på havegrillen, ca 15 minutter ialt. Vend dem jævnligt. Kom tikki-masala saucen over kødet og pynt med friske krydderurter og dryp med limesaft og server ris til. |
|
Opskriften er vist 124137 gange,
og udskrevet 1637 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.4 (20 stemmer) |
|
Kommentarer martin tenerife - 2012-09-15 16:32:56 Hej jeg kender inder på indisk restaurant hernede og retten er i ingridienser ok men den bliver lavet i gryde men ja det er ligesom en wok den indiske er bare tyk i metal så den holder varmen længere og derfor bliver på ilden ligesom når du laver nan den til nan er bare på lavere varme end den til kød den indiske mad gryde er meget varm og derfor går det stærkt Connie - 2012-08-07 13:49:13 Hvad er tikki-masala og hvordan laves det ? Det er vel ikke det samme som krydderpastaen ? den gode kok - 2009-10-20 19:33:53 jeg har set et mad pogram hvor at kokken også bagte hjemmelavede naanbrød det så fantastisk ud har også selv prøvet det og det er noget jeg kan andbefale Karsten - 2009-02-18 18:08:04 Hvor meget ingefær skal der bruges? Mohssin - 2008-09-07 18:58:59 man kan ikke lave den som gryderet? anonym - 2008-05-15 08:29:52 hvor meget ingefær? Mig - 2008-02-22 14:12:43 Vi skal have det i aften, glæder mig til at smage det. matuka - 2007-03-30 20:49:18 det er dejligt og krydret jeg kun have lyst til at spise det igen mmmmm Casper - 2005-01-01 01:01:01 Det er forresten en ret der er meget populær blandt tamilere og smager dejligt Casper - 2005-01-01 01:01:01 Det er en Tamilsk ret der er knald god |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne