Garam Masala
Hovedingrediens : Krydderurter - Diverse krydderurter Indsendt : Red : |
|
|
Krydderierne kommes i en ren elektrisk kaffemølle og stødes. Males i 30 til 40 sekunder eller indtil krydderierne er fint stødte. Opbevares mørkt og kølig i en lille krukke med tætsluttende låg.
Tips: Garam masala er et blandingskrydderi og betyder egentlig stærkt krydderi. Det er den mest udbredte indiske krydderiblanding, og har talrige regionale og andre variationer. Der findes kommercielle standardblandinger på markedet, men det er absolut bedst at fremstille sin egen. Der skal eksempelvis bruges. |
|
Opskriften er vist 21556 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.9 (5 stemmer) |
|
Kommentarer den bløde mand - 2011-04-06 17:08:30 Dejligt med en opskrift på Garam masala. Tak |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne