Lammeskank a la Osso Buco

Lammeskank a la Osso Buco, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Lammeskank a la Osso Buco, billede 4 Lammeskank a la Osso Buco, billede 1 Lammeskank a la Osso Buco, billede 2 Lammeskank a la Osso Buco, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1500 g.lammeskank
 
3 løg
5 gulerødder
5 stilke bladselleri
50 g.smør
1 ds.flåede tomater
70 g.tomatpure konc.
3 dl.hvidvin
 
 Krydderbuket:
5 kvistepersille, frisk
1 laurbærblade
2 kvistetimian
 
 Granulata:
 persille, frisk
1 citron, skal heraf
2 fedhvidløg
 
Opskrift:
Skær skankene ind til benet hele vejen rundt. Pil løgene, og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i skiver.

Varm olie og smør i en stor gryde og brun kødstykkerne. Tag dem op. Svits grøntsagerne og læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt flåede tomater, tomatpure og hvidvin. Krydr med salt og peber og kom krydderbuketten i gryden.

Læg låg på, og lad retten simre ved svag varme i ca. 2 timer.

Tag skankene op og sigt væden.



Granulata:
Hak hvidløgsfeddene fint og bland dem med hakket persille og citronskal.

Serveres med kogt spaghetti vendt med Granulata.





karakterer:
Opskriften er vist 5415 gange,
og udskrevet 98 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu