Lammeskank a la Osso Buco
Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær skankene ind til benet hele vejen rundt. Pil løgene, og skær dem i tern. Skræl gulerødderne og skær dem i skiver. Skær bladsellerien i skiver.
Varm olie og smør i en stor gryde og brun kødstykkerne. Tag dem op. Svits grøntsagerne og læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt flåede tomater, tomatpure og hvidvin. Krydr med salt og peber og kom krydderbuketten i gryden. Læg låg på, og lad retten simre ved svag varme i ca. 2 timer. Tag skankene op og sigt væden. Granulata: Hak hvidløgsfeddene fint og bland dem med hakket persille og citronskal. Serveres med kogt spaghetti vendt med Granulata. |
|
Opskriften er vist 5416 gange,
og udskrevet 98 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne