Blommer i marcipan og rom
Hovedingrediens : Frugt - Blommer Indsendt : Red : |
|
|
Sæt blommerne i blød i rommen natten over. Rul marcipanen ud og stik den ud med et snapseglas. Læg en blomme på halvdelen af stykkerne og luk de resterende. Klem marcipanen godt sammen hele vejen rundt i kanten. Smelt chokoladen og pensl hver marcipanblomme hermed. Drys med violer og krymmel inden chokoladen stivner
|
|
Opskriften er vist 23783 gange,
og udskrevet 225 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne