Stegt strudselever
Hovedingrediens : Struds - Strudselever Indsendt : Red : |
|
|
Fjern hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt mel. Lad smør bruse op på en varm pande. Steg leveren hurtig på begge sider. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Strudselever mister den fine smag og konsistens hvis den bliver stegt for længe. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med Aceto Balsamico og hønsefond og hæld sovsen over leveren.
Serveres med en blanding af stegt julesalat og æbler og godt brød. |
|
Opskriften er vist 6106 gange,
og udskrevet 128 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Sebastian - 2018-01-29 18:22:48 Super lækker opskrift. Skift eventuel smør ud med margarine! Michael - 2009-08-31 17:08:57 Hvad er det for nogen studs elever. Går de på studseuniversitetet?;) |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne