Stegt strudselever

Stegt strudselever, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudselever

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
300 g.strudselever
50 g.smør
1 dl.hønsebouillon
0.5 dl.Aceto Balsamico
 salt
 peber
 hvedemel
 
Opskrift:
Fjern hinderne der sidder på leveren og skær den i skiver på ca. 1 cm tykkelse. Krydder skiverne med salt og peber og drys med lidt mel. Lad smør bruse op på en varm pande. Steg leveren hurtig på begge sider. Den må godt være rosa indeni, men skal være smuk lysebrune udenpå. Strudselever mister den fine smag og konsistens hvis den bliver stegt for længe. Anret leverstykkerne på tallerkner, kog panden af med Aceto Balsamico og hønsefond og hæld sovsen over leveren.

Serveres med en blanding af stegt julesalat og æbler og godt brød.





karakterer:
Opskriften er vist 6154 gange,
og udskrevet 128 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (3 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2018-01-29 18:22:48
Super lækker opskrift. Skift eventuel smør ud med margarine!

  -   2009-08-31 17:08:57
Hvad er det for nogen studs elever. Går de på studseuniversitetet?;)