Lammekarbonader
Hovedingrediens : Lammekød - Hakket lammekød Indsendt : Red : |
|
|
Rør farsen med salt og peber.
Mos de kogte kartofler og bland dem med kødet, rør vand og fløde i.
Form farsen til karbonader, som steges 4-5 min. på hver side. Læg karbonaderne på serveringsfadet og hol dem varme. Kog panden af med lidt vand, og si det over i en lille kasserolle. Sauce: Den frasiede væske tilsættes bouillon og fløde, rør meljævning i og lad saucen koge igennem. Bland de hakkede krydderurter i og smag saucen til med salt og peber. Serveres med kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 9488 gange,
og udskrevet 252 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne