Canelloni med spinat
Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta Indsendt : Red : |
|
|
1 pakke Canneloniruller koges i 8-10 minutter.
1 løg i tern, 2-3 fed hakket hvidløg og 250 g hakket oksekød brunes i lidt olie. En pakke frossen hel spinat kommes i og tør op ved svag varme. Når spinaten er tøet kommes 1 æg og 35 g revet parmesanost i. Massen fyldes i de kogte rør, der lægges i et fad. 2 spsk tomatpuré røres med lidt vand og hældes over rullerne. Til sidst hældes bechamelsauce over (brug evt. færdigkøbt Mornaysauce), der drysses med revet ost og fadet sættes i ovnen i 15 - 20 minutter ved 200 grader C. |
|
Opskriften er vist 23589 gange,
og udskrevet 558 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Inge - 2015-05-28 11:26:43 Cannelloni er ren hvede! Anne-Mette_4 - 2005-01-01 01:01:01 Hvis ikke man kan få canellonirør kan man bruge lasagneplader. De tørrede skal koges et par minutter så er de nemme at rulle om fyldet. De friske kan bruges uden videre. Kib - 2005-01-01 01:01:01 Tilføjelse: jeg hælder et helt glas færdig tomatsovs i bunden af fadet inden jeg lægger de fyldte tørre rør i Kib - 2005-01-01 01:01:01 det er ikke nødvendigt at koge rørene først, jeg plejer bage at fylde dem med en sprøjtepose (uden tyld) og lade dem stå ½ time i sovsen inden de sættes i ovnen |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne