Texmex kyllingelår
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingeunderlår Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingelårene aftørres i papir. Rør tomatpuré, hvidløg, citronsaft og krydderier godt sammen og vend lårene i marinaden til de er godt dækkede. Bag dem i ca. 30 min. ved 200 grader C
Bland avocadotern, bønner og merianblade sammen med citronsaft og lidt olie. Fordel salaten på 4 tallerkner og læg et kyllingelår på hver. Pynt med et lille træspyd med syltet chili. Server kold creme fraiche og lune tacoskaller til |
|
Opskriften er vist 16972 gange,
og udskrevet 311 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (3 stemmer) |
|
Kommentarer kokken ^^ - 2010-12-22 18:12:59 det var bare en ''normal'' oplevelse, jeg havde forventet mere. Jeg lagde også nogen spisekartofler, peberfrugter, og gulerødder ned i bradepanden. Jeg vil forslå at tilsætte mere hvidløg i marinaden + Drysse lidt olie, over bradepanden ligefør den skal i ovnen, jeg lagde også nogen u-pillet hvidløg på for at forstærke aromaen. Istedet for salaten, lavede jeg en lidt anderledes guccamole .. ummh bon appetit! |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne