Pasta med kyllingelever
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelever Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Tø kyllingeleveren op og befri den for sener og evt. gul galde. Skær hver lever i 3-4 stykker. Hak bacon groft. Gør grønsagerne i stand og hak dem groft.
Sauter baconen i en stegegryde ved middelvarme, til den er let gylden. Tilsæt grønsagerne og sauter dem 4-5 minutter ved lidt lavere varme. Skru lidt op for varmen igen og tilsæt kyllinge-leveren. Sauter den 2-3 minutter. Tilsæt krydderierne, bouillonen og vinen og lad vinen koge ind til det halve. Tilsæt så de let knuste, flåede tomater og dæmp varmen. Lad saucen koge ca. 5 minutter. Smag den til med salt og peber. Server saucen sammen med friskkogt pasta og friskhøvlet Parmesan. Tips: Variation: Man kan smage saucen til med fintrevet skal af 1/4 citron. Det smager godt til leversmagen. Hvis retten skal være lidt magrere, kan man erstatte bacon med røget mørbrad samt 1/2 spsk olivenolie til sautering. |
|
Opskriften er vist 82613 gange,
og udskrevet 1838 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.6 (7 stemmer) |
|
Kommentarer JH - 2010-03-15 09:57:15 steg leverstykkerne for sig lige før serveringen - ikke mere end et par minutter. De skal være rosa indeni. Server dem oven på "saucen" oven på spaghettien. Gennemstegt eller -kogt lever er uspiseligt! lottemutti - 2005-01-01 01:01:01 Jeg laver retten engang imellem, når vores køkkendame har fri, alle børnene spiser op når de får denne ret. Men jeg bruger så ikke hvidvin men fløde |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne