Marineret kyllingefilet
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Pisk yoghurt med krydderier, chili, revet ingefær og presset hvidløg. Læg kyllingebrysterne i en plastic-frysepose sammen med marinaden, luk posen og lad det marinere i køleskabet i 1/2 time.
Varm olien på en pande og steg kødet på begge sider, 10-12 minutter i alt. Kartoffelsalat: Kog kartoflerne, pil dem og lad dem afkøle. Snit bladselleri og rødløg fint, og skær kartoflerne i skiver. Rør ingredienserne til dressingen sammen og vend den forsigtigt med kartofler, bladselleri og løg. Spinatsalat: Skyl spinaten godt, så den er fri for jord, og lad den afdryppe. Pres spinatbladene sammen i en klump og skær dem i strimler. Varm olien på en pande og vend spinatbladene på panden sammen med pinjekerner i ca. 2 min. Pas på, den ikke får for meget og bliver for blød. Pres limesaft over ved servering. Server salaten varm sammen med stegt kylling og kartoffelsalat |
|
Opskriften er vist 100138 gange,
og udskrevet 7228 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.5 (14 stemmer) |
|
Kommentarer Linda i Kanada - 2012-06-28 07:30:53 Hvad gør man med marinaden når mand steger kyllingen? Smider man den væk? Linda i Kanada - 2012-06-28 07:29:03 Hvis du bruger gedemælk yoghurt, så skiller den ikke så let. Christine - 2008-05-10 18:18:53 retten smager godt, men udseende er kedelig. Kunne forslår bruget af cremefraiche 18%, frem for yogurt natural, som skille Per - 2008-04-13 19:21:13 Bruger du babyspinat så er det ikke nødvendigt at strimle spinaten. anonym - 2007-02-09 09:48:45 Fantastisk velsmagende - børnene elskede kyllingerne |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne