Strudsesteaks med krydderurter
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Pisk æggeblommerne og creme fraiche med hvidvin under forsigtig opvarmning. Det må ikke koge. Tilsæt tomatpuré, de hakkede urter og krydder med cayennepeber og salt. Steg kødet 3-4 min. på hver side og lad det trække i mindst 3 minutter før det serveres.
Anret det med saucen.
Server braiseret julesalat og råstegt kartoffeltern til. |
|
Opskriften er vist 8684 gange,
og udskrevet 212 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne