Strudsesteaks med krydderurter

Strudsesteaks med krydderurter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
4 strudsesteaks
2 dl.creme fraiche
3 æggeblommer
1 dl.hvidvin
 cayennepeber
 salt
 frisk hakket purløg, persille og estragon
1 tsk.tomatpuré
Opskrift:
Pisk æggeblommerne og creme fraiche med hvidvin under forsigtig opvarmning. Det må ikke koge. Tilsæt tomatpuré, de hakkede urter og krydder med cayennepeber og salt. Steg kødet 3-4 min. på hver side og lad det trække i mindst 3 minutter før det serveres. Anret det med saucen.

Server braiseret julesalat og råstegt kartoffeltern til.





karakterer:
Opskriften er vist 8684 gange,
og udskrevet 212 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
5    (1 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu