Kyllingesalat med svampe og bacon
Hovedingrediens : Kylling - Kogt/stegt kylling Indsendt : Red : |
|
|
Skær kyllingen i strimler. Steg baconen sprød på en tør pande. Lad det afdryppe på fedtsugende papir. Rens svampene og skær dem i skiver. Steg dem i olien i 2 min., til de har fået farve. Skær selleri i fine skiver. Riv salaten i mindre stykker. Bland kyllingekød med bacon, svampe, selleri og salat i en serveringsskål.
Til dressingen røres tykmælken med finthakket løg og paprika. Smag til med salt og peber. Server dressingen til salaten, der drysses med cashewnødder. Giv et godt brød til. |
|
Opskriften er vist 24045 gange,
og udskrevet 557 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Henrik Stein - 2009-06-19 17:19:36 Man kan med fordel blande 1% græsk yogurt og en god majonæse ca. 50/50 hvis man ikke lige har tykmælk. Bacon i større mængder tør-steges nemmest i bradepanden i ovnen 200 - 225 grader: Stil braddepanden på skrå mellem 2 ribber, så løber alt fedtet fra. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne