Kyllingefilet med cashewnødder
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Rist cashewnødderne i ovnen indtil de er gyldne.
Kog risene som angivet på emballagen. Skær kyllingefileten i tynde strimler. Hak hvidløg, chili og ingefær fint. Varm olien i en wok og rist hvidløg, chili, ingefær, og tilsæt derefter kyllingestrimlerne. Steg indtil kødet er gyldent. Skær forårsløgene i skiver på skrå og tilsæt dem sammen med tomatketchup, bouillon og fiskesovs. Steg til kødet er gennemstegt, og smag til med sukker og salt. Vend de ristede nødder i retten, som serveres med kogte ris. |
|
Opskriften er vist 23300 gange,
og udskrevet 788 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (11 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne