Kyllingefilet med cashewnødder

Kyllingefilet med cashewnødder, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 3 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
400 g.kyllingefilet
100 g.cashewnødder
1 fedhvidløg
1-2 chili friske røde chili
1 tsk.hakket, frisk ingefær
3 spsk.neutral olie
1 bundtforårsløg
3 spsk.tomatketchup
0.5 dl.hønsebouillon
3 spsk.fiskesovs (A taste of Thai)
1 tsk.sukker
 salt
 
Opskrift:
Rist cashewnødderne i ovnen indtil de er gyldne.
Kog risene som angivet på emballagen.

Skær kyllingefileten i tynde strimler. Hak hvidløg, chili og ingefær fint. Varm olien i en wok og rist hvidløg, chili, ingefær, og tilsæt derefter kyllingestrimlerne. Steg indtil kødet er gyldent.

Skær forårsløgene i skiver på skrå og tilsæt dem sammen med tomatketchup, bouillon og fiskesovs. Steg til kødet er gennemstegt, og smag til med sukker og salt. Vend de ristede nødder i retten, som serveres med kogte ris.





karakterer:
Opskriften er vist 23304 gange,
og udskrevet 788 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.4    (11 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu