Kyllinge-enchiladas med tomat og avocado
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Oprindelsesland : Mexico Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Skær kødet i strimler og mariner det i halvdelen af limesaften, salt og peber i ca. 20 minutter.
Varm olien på en pande og steg kyllingestrimlerne møre. Varm chilibønnerne i en gryde og tilsæt hakket hvidløg. Fordel kylling og bønner på tortillaerne, rul dem sammen og varm dem i ovnen ved 200 grader C alm. ovn, til de er sprøde ca. 20 minutter. Salat: Skær tomaterne i skiver og hak salatløget fint. Drys løgene over tomaterne. Skyl salaten og riv den i mindre stykker. Dressing: Mos avocadoerne sammen med resten af limesaften og presset hvidløg. Tilsæt creme fraiche og smag til med salt og peber. Server tortillaerne med tomat, salat og avocado. |
|
Opskriften er vist 82504 gange,
og udskrevet 1318 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.8 (21 stemmer) |
|
Kommentarer Christian Hjordrup - 2015-01-16 19:52:44 Alt for meget lime i dressingen og alt alt for lang tid i ovnen. Elise - 2012-02-08 16:59:36 Hej, Ikke for at være vildt negativ,men enchiladas er når tortillaerne er vendt i enchiladasauce og derefter rullet sammen om kødet og så bliver det gratineret i ovnen.. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne