Kylling med karrysauce

Kylling med karrysauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1 Portion

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1400 g.kylling
0.5 spsk.smør
1 spsk.Karry, stærk
1 stortæble
2 dl.bouillon
1 dl.creme fraiche 38% (eller kvark)
 salt
 peber
 evt. maizena
 
Opskrift:
Rens kyllingen og tør den godt både ud- og indvendig. Skær den i portionsstykker og brun stykkerne godt på alle sider i smør tilsat karry. Skær æblet i små tern og tilsæt det kyllingen sammen med bouillon. Drys med salt og peber og lad kyllingen stege under låg i ca. 40 min., til den er gennemstegt. Kog risene som angivet på emballagen. Når kyllingen er færdigstegt, lægges stykkerne i et fad og holdes varme. Kom creme fraiche eller kvark i gryden og kog saucen igennem. Jævn den om nødvendigt med maizena. Smag til med salt og peber.

Server kyllingestykkerne med sauce, kogte ris og mangochutney.





karakterer:
Opskriften er vist 30822 gange,
og udskrevet 632 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
3    (12 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2005-01-01 01:01:01
En god solid ret til de kølige efterårs aftener

  -   2005-01-01 01:01:01
smager rigtigt godt