Kylling med karrysauce
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
|
|
Rens kyllingen og tør den godt både ud- og indvendig. Skær den i portionsstykker og brun stykkerne godt på alle sider i smør tilsat karry.
Skær æblet i små tern og tilsæt det kyllingen sammen med bouillon. Drys med salt og peber og lad kyllingen stege under låg i ca. 40 min., til den er gennemstegt.
Kog risene som angivet på emballagen.
Når kyllingen er færdigstegt, lægges stykkerne i et fad og holdes varme.
Kom creme fraiche eller kvark i gryden og kog saucen igennem. Jævn den om nødvendigt med maizena. Smag til med salt og peber.
Server kyllingestykkerne med sauce, kogte ris og mangochutney. |
|
Opskriften er vist 30879 gange,
og udskrevet 632 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3 (12 stemmer) |
|
Kommentarer Rasmus - 2005-01-01 01:01:01 En god solid ret til de kølige efterårs aftener sylwia - 2005-01-01 01:01:01 smager rigtigt godt |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne