Kylling med estragon
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet Indsendt : Red : |
|
|
Kyllingekødet bankes med let hånd til dobbeltstørrelse. Kyllingestykkerne smøres på den ene side med et pænt lag sennep og rulles omkring parmaskinken og nogle kviste estragon. Bind bomuldstråd rundt om, eller hold eventuelt sammen på rullen med en tandstik.
De brunes let på en pande i lidt olivenolie. Tilsæt lidt vand eller bouillon, og lad dem simre/stege, til de er gennemstegt. Drys salt og peber over. Ved servering fjernes tråd eller tandstik, og rullerne skæres ud i skiver. Serveres med Kartofler og grøntsager, eller pasta. |
|
Opskriften er vist 12752 gange,
og udskrevet 196 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne