Dampet kyllingelår med salat
Hovedingrediens : Kylling - Kyllingelår (diverse) Indsendt : Red : |
|
|
Hæld bouillon i en gryde sammen med finthakket gulerod.
Sæt en si over gryden og læg kyllingelårene i.
Drys med salt og peber og fordel strimler af reven citronskal over.
Skyl salaten og læg den over kyllingelårene.
Dæk med pergamentpapir eller folie og sæt gryden over ved svag varme. Lad retten koge i 25 min. til lårene er møre og saftige.
Kog kartoflerne og pil dem. Tag sien op, hold kyllingelårene varme. Kog bouillonen ind og jævn den evt. med maizena. Smag til med salt og peber. Læg de dampede salatblade i saucen. Saucen må nu ikke koge. Server kyllingelårene med saucen og de kogte kartofler. |
|
Opskriften er vist 21622 gange,
og udskrevet 238 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 2.2 (3 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne