Citronkylling
Hovedingrediens : Kylling - Kylling hel Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Kyllingerne istandgøres og tørres med køkkenrulle. Citronerne vaskes og skæres i tynde skiver.
Gnid kyllingerne ud-og indvendig med salt og peber. Kom hvidløg, citronskiver og rosmarin ind i kyllingerne. Pensl den med olivenolie og læg evt. et par citronskiver over brystet. Drys med frisk rosmarin. Læg kyllingerne med brystet opad i et ildfast fad. Den brunes i en 250 grader C. alm. ovn i 15 minutter. Skru derefter ned for ovnvarmen og steg videre på 200 grader C. alm. ovn i ca. 60 min. Server disse skønne, sprøde kyllinger med frisk pasta og masser af parmesan, samt eksempelvis hvidløgsmarinerede peberfrugter. |
|
Opskriften er vist 205849 gange,
og udskrevet 12334 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.1 (131 stemmer) |
|
Kommentarer Bettina 1965 - 2016-02-23 11:47:09 Super duper ret. Og så er den tilmed nem og billig 👍 Stella - 2012-06-10 19:05:40 Det er are den bedste måde at stege kylling på...... mette - 2012-05-09 14:46:19 jeg har aldrig prøvet at lave såden en hel kylling før, men nu skal det prøves også har jeg inviteret en god veninde over for at smage denne opskrift. jeg er dog i tvivl, er der tale om varmluft ovn eller alm ovn når det er så høje grader vi snakker om?? håber i kan hjælpe mig, en nybegynder i køkkenet ;o) ditte - 2012-02-07 09:57:08 den er super lækker allan - 2011-05-26 17:03:57 mums et fint lille touch er at bytte Parmesanost ud med remoulad mums mums mums mums anonym - 2010-08-20 21:46:19 nem at lave og smager bare Mmmmmmmmmmm Joan - 2009-03-28 18:33:00 Noget af det læreste jeg har smagt. Hvis man ligger godt med fedtstof ved, kan man lave den lækreste sovs. Rita - 2008-09-28 18:32:22 Karakter på 10 :) - en ren succes. Det med at putte en øko-citron i hver kylling kogt i 4 minutter og derefter hulle dem med en gaffel, gjorde opskriften endnu mere lækker. Birthe - 2007-07-30 19:50:20 Mmmmmmmm... pragtfuld! Gav den lidt ekstra hvidløg. Har sjældent smagt bedre kylling!!! thomas - 2007-04-28 18:56:12 fantastisk anonym - 2005-01-01 01:01:01 en himmelsk ret!!! conny larsen - 2005-01-01 01:01:01 Prøv at koge en hel citron i 4 minutter, og stik mange huller i den med en brødkniv, og put den indeni kyllingen. Smagen trækker "opad" i kødet, både med skræl og saft. anonym - 2005-01-01 01:01:01 Skysaucen er vildt delikat anonym - 2005-01-01 01:01:01 Bare giv den lidt mere hvidløg, uhm anonym - 2005-01-01 01:01:01 Helt utrolig nem og en sikker succes anonym - 2005-01-01 01:01:01 superlækker |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne