Strudsesteak med julesalat og estragon
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Braiser julesalaten i halvdelen af smørret indtil de er gyldne. Steg strudsesteak'ene i 3-4 minutter, krydder dem med salt og peber, tag dem af panden og lad dem trække, dækket med et stykke stanniol. Kog panden af med fond og tilsæt den hakkede estragon. Kog sovsen ind og smag til evt. med lidt Aceto Balsamico. Hæld sovs på de varme tallerkner, læg kødet og julesalaten på.
Server kartofler til. |
|
Opskriften er vist 7338 gange,
og udskrevet 186 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 5 (1 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne