Muffins med hindbær og hvid chokolade

Muffins med hindbær og hvid chokolade, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
stk. 12 stk.
Kager i formRet : Kager i form - Muffins

Hovedingrediens : Bær - Hindbær

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 4 Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 1 Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 2 Muffins med hindbær og hvid chokolade, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

2 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
150 gram Rørsukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 spsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
100 gram Hindbær, friske 1 dl. friske hindbær vejer ca. 60 gram.
75 gram Hvid chokolade 30% Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
   
Opskrift:
Melet og bagepulveret sigtes ned i en skål og sukkeret røres i. Slå ægget ud i en separat skål og pisk det sammen med vanille, mælk og smeltet smør. Rør væsken i melblanding, derefter hindbær og hakket chokolade. Pas på ikke at røre for længe med hindbærrene, da de ellers vil blive most.

Hæld blandingen i muffinsforme og bag ved 200 grader C. alm. ovn i ca 30 min.

Tips:

frosne bær kan sagtens bruges





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Hindbærmuffins

karakterer:
Opskriften er vist 328710 gange,
og udskrevet 5942 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (132 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11625 (2768 kcal)
KJ pr. stk. 968 (230 kcal)
Vægt ialt 994 gram
Vægt pr. stk. 82 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1169 KJ (278 kcal)
Protein 5.3 gram
Fedt 9.0 gram
Kulhydrat 44.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-09-14 15:39:30
Hold da op. Vi spiste 1 portion mega hurtigt, og den 2. Er nu i ovnen. Der bliver rationering på dem. Har plukket friske hindbær i haven og lys chokolade rørt i. De er bare såååh gode. Prøver i dag med 20 min og får se om det passer. 30 min. Var også OK. HURTIG OPRYDNING, OG DER ER IKKE GÅET LANG TID FRA BEGYNDELSEN MED PLUKNING AF BÆR OG TILBEREDNING TIL DE NU ER I OVNEN. MEGA GOD OPSKRIFT.

  -   2020-08-11 15:13:15
Super lækre! Men 20min er et bedre bud på bagetid. Helt gennembagte, men uden at være tørre

  -   2016-11-14 08:20:55
30 min. er ALT for længe at give dem!!

  -   2016-07-17 23:12:57
Superdejlige muffins - lette at lave og med god smag. Mine fik dog kun 20 min i ovnen, og så var de færdige. Brugte også 150 g hindbær.

  -   2016-06-21 15:01:09
Kan muffinsne godt holde sig til dagen efter?

  -   2016-05-17 06:53:51
Kan man godt bage den i en stor firkantet form?

  -   2015-11-18 09:53:57
Øv.gummimuffins😕

  -   2015-03-28 17:13:18
Min søster sidder og spiser en masse dej, og siger at fra 1-10 er den fantalastisk (hendes svar på en 11'er)... Håber kagerne smager lige så godt - skal nemlig spise dem som frokost imorgen #healthlivegohome

  -   2014-06-05 16:05:02
Pga diabetes erstatter jeg altid sukkeret i forskellige opskrifter med perfekt fit fra ISIS ( læs på bægeret hvor meget du skal erstatte med) og kommer altid lige en ekstra tsk. Bagepulver i dejen pga. Af at hævning,,held og lykke til dig der gerne vil spare på sukkeret.

  -   2014-01-25 15:35:34
Puttede også lidt mørk chokolade i, og det kan KLART anbefales. De smager fantastisk :-)

  -   2013-06-28 07:45:25
Jeg har frosset dem med succes. De er stadig lækre når de er tøet op.

  -   2013-06-19 19:29:53
Mine er i ovnen glæder mig til og servere dem til gæsterne, de ser gode ud i ovnen

  -   2013-04-27 11:28:24
Jeg brugte frosne jordbær (fra datterens ønske til fødselsdagen) og mørk chokolade.....De er i ovnen - og vi glæder os til at smage, når gæsterne kommer :-)

  -   2012-03-13 14:57:50
super frisk og lækker muffin, brugte 1½ spsk SØD så de bliver sukkerfri og brugte mini mælk og 150g hindbær mums

  -   2012-02-02 01:51:13
Gode muffins, men husk at tjekke dem når der er gået 10 minutter, for vores var lidt halvsorte efter 15 minutter.

  -   2011-10-13 18:30:23
Umm de smager mega godt. Prøv at putte mørkt chokolade i det er for lækkert! Brugte frosne hindbær i pisket det så det blev en hindbær dej med hinbærstykker og mørkt chokolade prøv det! Mvh kage-elskeren Silje :)

  -   2011-07-28 12:17:49
Kom hindbær og chokoladen i det tørre og vend det godt rundt inden det hele blandes sammen.

  -   2011-07-13 20:58:46
de smager pisse godt :D

  -   2011-06-29 10:47:16
Mmm... mega lækre Ps. de er også gode med smeltet hvid chokolade oven på, og det skader ikke spor at putte 100 gram. mere chokolade i :-D

  -   2011-03-28 14:16:23
de smager super godt med icing på, brug lidt at saften fra hindbærne i icingen det er bare lækkert :-P

  -   2011-03-06 08:48:28
kan de fryses.???

  -   2011-02-19 16:00:59
lækkert, lækkert, lækkert! Et lille tip: Brug frosne hindbær. Lad dem ligge i en si over en skål for at lade dem 'tø'- saften kan blandes med flormelis og kan bruges som SUPER flot dekoration på muffinerne+ hindbærsmagen i flormelissen er bare mmuuuums ;)

  -   2011-01-18 23:01:57
et tip hvis man nu ikke er til smør smagen (har selv en kræsen familie på det punkt kan man bruge flydene margarine + det skal ikke varmes op :) men super nem opskrift de smager himmelske og de var væk på 5 min..

  -   2010-10-31 14:38:25
mums mums mums. virkelig gode :)

  -   2010-05-15 13:46:25
De er helt fantastiske!!! Jeg plejer at lave dem med frosne bær - går fint hvis man bare putter dem i til sidst og det smeltede smør ikke er for varmt.

  -   2010-04-14 22:42:29
Meget lækre! Jeg brugte skummetmælk og græsk yoghurt i stedet. synes dog at de frosne hindbær gjorde det lidt smattet.. nogen tips?

  -   2009-09-24 20:29:34
Et lille tip: kom frosne hindbær i, for så går de ikke så let i stykker og kom derefter chokoladen i. For så smelter den ikke så meget .

  -   2009-07-29 20:11:01
Hold da op de er hurtige at lave. Det tog mig 1/2 time med oprydning. De er sat i ovnen, glæder mig til at smage dem!!!

  -   2007-12-18 18:01:52
De er simpelthen gudeskønne. Hold da helt op, jeg er bare solgt.

  -   2005-01-01 01:01:01
De smager bare så godt, og er slet ikke noget besvær og lave - de fosvandt som dug fra solen.

  -   2005-01-01 01:01:01
de er simpelten bare MUMS