Havremuffins
Hovedingrediens : Gryn / Korn - Havregryn Indsendt : Red : |
|
|
Rør smør og sukker hvidt og tilsæt havregryn. Rør ægget i. Bland mel med bagepulver og rør det i dejen med mælken. Fordel dejen i 20-25 forme og bag kagerne ved 220C i ca. 15 min.
|
|
Opskriften er vist 23699 gange,
og udskrevet 785 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.3 (20 stemmer) |
|
Kommentarer Sofie - 2015-05-14 19:44:00 God basis opskrift på muffins der ikke er for søde. Jeg tilsatte kokosmel og lidt tranebær :) anonym - 2013-02-20 21:29:52 Super lækre muffins. Kan varmt anbefale at putte lidt chokolade i dejen for at gøre den lidt mere dessert agtig. Put dog lidt ekstra sukker i dejen ellers er de ikke særlig søde Mette - 2010-10-13 21:15:44 Virkeligt gode muffins, lidt mindre søde end traditionelle! Dog ualmindeligt små... jeg lavede 20 og de lignede mest af alt scones... Tror det kan anbefales at bruge små muffinforme eller fordele dejen i færre forme. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne