English Muffins 03
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Oprindelsesland : England Indsendt : Red : |
|
|
Bring den ene deciliter vand i kog og bland den med mælk, salt, sukker og smør i et stort bagefad. Lad det køle af, til det er lunkent. Opløs gæren i den halve deciliter vand, der også skal være lunken.
Kom den opløste gær og 300 g mel i mælkeblandingen og rør grundigt. Dæk bagefadet med et rent viskestykke og lad det hæve på et lunt sted, til dejen får dobbelt størrelse (ca. en time). Tilsæt resten af melet og rør godt. Dæk igen med viskestykket og lad dejen hæve i endnu en time. Drys rigeligt mel på et stykke bagepapir og klap dejen ud til ca. 1½ cm tykkelse. Skær den ud i runde stykker, ca. 8 cm i diameter, med et glas eller en kageudstikker. Dejen er lidt klistret og vanskelig at håndtere, men øvelse gør mester. Dæk de udskårne stykker endnu en gang med viskestykket, og lad dem hæve til næste dobbelt størrelse. Bag dem på en smurt temmelig varm pande, ca. 15 min. på hver side; bag 5 min. på første side og vend. Bag den anden side 15 min. og vend og giv første side de sidste 10 min. Sæt varmen ned, hvis muffinerne bliver for hurtigt brune. Afkøl og del muffinerne i to dele med en gaffel og rist på en brødrister. Før ristning er muffinerne sprøde udvendig, men "svampede" indvendig. English Muffins kan fryses. Serveres med smør og marmelade eller til Eggs Benedict. |
|
Opskriften er vist 23151 gange,
og udskrevet 364 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 3.2 (23 stemmer) |
|
Kommentarer Mikael - 2009-04-24 14:40:51 Tak for den dejlige opskrift. De smager virkelig godt, så når Hendrik synes det er for besværligt, så er det da synd for ham. hendrik - 2009-04-07 12:26:30 tager alt for lang tid at lave og opskriften er MEGA indvinklet også smager de heller ikke særligt godt anna maja - 2005-01-01 01:01:01 lækkert Katja (DEN ALMÆGTIGE) - 2005-01-01 01:01:01 Jeg elsker muffins, men på denne side ville jeg blive glad hvis der var et billede af de forskellige retter Zenne pigen - 2005-01-01 01:01:01 Jeg elsker muffins og de her er især gode |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne