Appelsinmuffins 02
Hovedingrediens : Citrusfrugt - Appelsin Kilde : Per K. Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Opskriften er vist 103884 gange,
og udskrevet 3977 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.4 (70 stemmer) |
|
Kommentarer Line - 2017-09-10 11:52:44 Put mere appelsin i. Jeg måtte 3 dobbel appelsin før det smagte af noget som helst Maja - 2014-11-14 06:52:12 De er super lækre, lav noget glasur og pres appelsinsaft ned i glasuren så bliver de endnu mere gode.🍪 Elise - 2014-09-09 11:13:53 Aaaalt for meget smør, de er helt fedtede, men smager fint. Jeg vil ikke følge denne opskrift igen.. Nina - 2012-02-25 13:26:06 Super dejlige muffens, der blev spist med lynets hast. God fast konsistens og fantastisk smag! Bagte dem dog lidt længere, ca 30 minutter. Men det hænger sikkert også sammen med hvor meget man fylder i formene. Kan varmt anbefales ;0) namalu - 2010-12-30 09:39:51 tilføj mørk revet chokolade mums:) anonym - 2010-05-10 18:29:57 namnam elsker denne hjemme side. bliv ved på denne måde. og i bilver sten rige Heidi - 2009-11-18 18:40:35 Da jeg ikke lige kunne få fat i økologiske appelsiner, valgte jeg at komme revet skal af en økologisk citron og så hakket appelsinskal fra Dr. Oetker i i stedet for. Det giver en helt fantastisk smag. Desuden kom jeg også lidt revet marcipan på toppen sammen med hakkede mandler. Hvad angår mængden af appelsinsaft, til opskriften til 16 muffins (hvor jeg så fik 24 ud af) var jeg nødt til at bruge saften af to appelsiner før dejen ikke var for tung og tør. Men gode muffins, de smager dælme godt! anonym - 2009-09-30 20:39:10 Smørret skal røres blødt med sukker og æg. stine - 2008-11-22 10:45:46 det ser meget godt ud men ved ikke om de er lidt sure annak - 2008-04-23 21:35:24 Meget fine. Lette at lave. God idé med den hvide chokolade! Fyld kun formene halvt op, da dejen vosker meget. Der bliver til ca. 16 stk. Per - 2008-02-13 12:32:41 Det passer ok med skal og saft af 1 hel appelsin, så undgår du spild. helga - 2008-01-27 14:04:35 gode muffins, lette at lave. Kan smagsforstærkes ved at tilsætte ca. 4 cl Appelsinlikør Miig :D - 2008-01-06 14:37:34 De er rigtig gode :D Men jeg synes der skal en smule mere appelsinsaft i :D De smager godt med en klat glasur ovenpå :D Mette, Søren, Dan, Emilie, Victor, Daniel og Tine - 2007-05-27 20:11:07 Vil vil bare sige at ud af en dobbeltpotion fik vi 32 muffins!! Nam nam!! :-) Orangina - 2007-05-01 21:35:39 Og nej...smøret skal ikke smeltes, det skal røres smidigt med sukkeret Orangina - 2007-05-01 21:34:10 Grofthakket hvid chokolade i stedet for mandler - topklasse! Ditte og Josephine - 2007-04-09 16:02:19 skal smøret smeltes ? Hannemor - 2005-01-01 01:01:01 Dejlig luftig og en dejlig smag. |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne