Strudse steak med Madagascarpeber
Hovedingrediens : Struds - Strudsesteak Indsendt : Red : |
|
|
Bøfferne krydres med knuste grønne madagaskarpeber og salt på begge sider og steges i smør. Tag bøfferne op og hold dem varme. Kog panden af med 2 dl. rødvin og lad det koge lidt ind. Rør så creme fraichen i og lad det simre lidt. Smag til med 1 spsk. Dijonsennep lige inden serveringen. Anret en steak på hver tallerken og hæld saucen over.
Råstegte kartofler er perfekte som tilbehør og hvis du synes der skal lidt grønt til, så lav en god salat med æbler i. |
|
Opskriften er vist 8308 gange,
og udskrevet 193 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 1.4 (5 stemmer) |
|
Kommentarer anonym - 2009-08-26 10:45:12 hvor længe skal de stege ? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne