Græske bøffer
Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød Oprindelsesland : Grækenland Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Løget rives røres i kødet sammen med de andre ingredienser. Steges som små frikadeller i lidt olie! Lægges i ildfast fad, holdes lune.
Serveres med krydrede kartoffelbåde og kold dressing. Kartoflerne skrubbes godt, skæres i både og kommes i en pose. Lidt salt, oregano og en "sjat" olie kommes ved. Kartoflerne rystes i en pose og hældes i en bradepande. Bages i ovnen i ca. 60 min. ved 200 grader C. alm. ovn, øverst i ovnen. |
|
Opskriften er vist 185254 gange,
og udskrevet 4096 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (108 stemmer) |
|
Kommentarer viki - 2009-10-07 08:56:33 det smager lidt bedre hvis man tager en halv citron og presser ud over kartofflerne, sådan laver vi det er selv halv græker, Dobby - 2009-02-09 19:21:09 ej den er helt befingt med løg bryder mig ikke om den, det er ikke en rigtig græsk bøf dal - 2008-04-15 18:47:33 prøv med timian og hvidløg på kartoflerne. det er super Grisliinq ;-D <3 - 2008-03-26 16:00:58 Det er lækkert!! Men det bliver lidt mere 'græskt' hvis man bruger lammekød istedet for oksekød ;-D Janni - 2007-10-18 11:20:46 Smager herligt Jonas - 2005-01-01 01:01:01 De er mega nice, og man chiller helt vildt når man spiser dem Per - 2005-01-01 01:01:01 Osten bør nok smuldres i, den gik ikke så nemt i stykker som jeg havde troet. Kartoflerne bør lægges på bagepapir da de ellers nemt brænder fast i bradepanden, og så skal de have lidt længere tid, eller lidt højere varme. Helle - 2005-01-01 01:01:01 Smager godt med tzatziki til anonym - 2005-01-01 01:01:01 god opskrift - prøv med hakket persille og lidt citronsaft anonym - 2005-01-01 01:01:01 Er rigtig god især med en græsk dressing til kartoflerne - selv børnene kan lide det anonym - 2005-01-01 01:01:01 Smager godt, jeg brugte hakket lammekød |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne