Struds med rødvinssauce
Hovedingrediens : Struds - Strudsefilet Indsendt : Red : |
|
|
Brun kødet på alle sider i fedtstof i en gryde. Tag kødet op og tilsæt rødvin og portvin og kog det ned til det halve. Læg kødet tilbage i gryden. Tilsæt hønsebouillon og kog under låg ca. 30 min, til stegen er svagt rosa. Vend stegen af og til.
Tag stegen op og lad den hvile tildækket, mens sovsen gøres færdig. Skum skyen for fedt, jævn sovsen og tilsæt evt. lidt kulør. Skær stegen i skiver og læg den i saucen. Server med nye kartofler og smørdampet spinat med pinjekerner. |
|
Opskriften er vist 7901 gange,
og udskrevet 185 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne