Filoruller med chorizo
Hovedingrediens : Blandet kød - Chorizo Indsendt : |
|
|
Hak pølsen fint og rør den sammen med ost og creme fraiche. Skær filodejen i 16 kvadrater (10x10 cm) fordel fyldet på 8 kvadrater og pensel kanterne med smeltet smør. Læg et stykke filodej over hver og rul dem sammen diagonalt til små cigarrør. Pensl sammenføjningen med smeltet smør og skær rørerne over på midten. Læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir og bag dem i ovnen ved 225 gr i ca 10 min, til de er gyldne og sprøde.
|
|
Opskriften er vist 16319 gange,
og udskrevet 358 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.8 (2 stemmer) |
|
Kommentarer Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne